Neix Vida Records & Friends!

Notícies d'empresa

Neix el nou cicle de concerts Vida Records & Friends! Un projecte que dóna suport a l’indústria musical i que creixerà paral·lelament al festival VIDA.

Ara més que mai, el Vida vol estar al costat, donar suport i unir l’escena musical. Per això ens sentim amb la responsabilitat de facilitar a artistes i bandes oportunitats on presentar en directe els seus projectes i, amb aquesta premissa, neix el cicle de concerts Vida Records & Friends.
 
Un projecte que uneix el segell Vida Records amb la resta de segells discogràfics del panorama nacional e internacional per, sota el seu paraigua, oferir una programació de concerts dobles on s’aparellen artistes i bandes de diferents discogràfiques. El cicle pren base a les ciutats de Barcelona i Vilanova i la Geltrú amb la intenció de, a poc a poc, créixer en altres localitats.
 
Si alguna cosa tenim clara des de l’organització, és que no volem fer quelcom provisional, sinó traçar projectes que puguin tenir un recorregut, que creixin i puguin suposar una transformació positiva pel teixit de sales, artistes i discogràfiques tant locals i nacionals com internacionals. Per això, plantegem Vida Records & Friends com un projecte que creixerà paral·lelament al VIDA Festival.

Més informació

19.02.2021