Servei COVIDRESPON de Serveis Mèdics Penedès gratuït per a socis de la FEGP

Notícies d'empresa

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP)  i Serveis Mèdics Penedès (SMP) han arribat a un acord per tal d’oferir el servei COVIDRESPON a tots els socis de la federació de manera gratuïta.

COVIDRESPON és un canal de consulta sobre Covid adreçat exclusivament a empreses, autònoms i col·lectius de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Aquest canal s’articularà a través d’una adreça electrònica a través de la qual les empreses podran adreçar les seves consultes o dubtes sobre les mesures de prevenció o els protocols d’actuació en cas de contagi. Totes les respostes seran tractades de manera personalitzada i verificades per un metge facultatiu de Serveis Mèdics Penedès.

Aquest servei té un cost de 10€ mensuals que, en el cas dels socis de la FEGP, és gratuït. El servei, a més d’atendre consultes i dubtes, inclou descomptes exclusius molts interessants per als directius i treballadors i les seves famílies en les proves diagnòstiques com PCR o testos d’antígens i serològics. 

D’aquesta manera, gràcies a la col·laboració entre l’entitat i SMP els associats poden fer tests d’antígens a 25€ PAX tant si els fan a SMP com si SMP es desplaça a l’empresa. Tanmateix, si SMP es desplaça haurà de ser per a un mínim de 15 test.

El preu final de PCR per a empreses associades a la FEGP és de només 90€ per prova.

Formulari de contacte

04.03.2021