Creix l’interès per compartir bones pràctiques de responsabilitat social

Notícies d'empresa

La cinquena edició de la Jornada de Transferència de Bones Pràctiques de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat, celebrada aquest dimarts, ha evidenciat que creix l’interès per compartir bones pràctiques en els diversos vectors de la responsabilitat social i sobretot per vincular l’enfocament d’RSE a l’estratègia corporativa i al propòsit empresarial.

Les empreses participants, més nombroses que en anys anteriors, han fet d’aquest espai d’intercanvi una font d’inspiració de coneixement i experiències. La jornada s’ha composat de dues parts, una sessió plenària matinal i una marató de tallers sobre bones pràctiques en RSE cada hora en punt durant tot el dia.

La presidenta de Respon.cat i consellera delegada del Grup Mullor Facility Services, Mercè Mullor, ha obert la jornada destacant que aquesta jornada representa l’essència de Respon.cat ja que volem ser referents en transmetre la gestió responsable de les organitzacions com una manera de fer empresa al nostre país. La presidenta ha donat l’enhorabona a les empreses premiades pel seu coratge i responsabilitat.

Vídeo de la sessió matinal sobre “Innovació i col·laboració oberta per crear valor compartit”

15.03.2021