Seguretat i digitalització, la nova aposta de Grup Ondunova

Notícies d'empresa

La segona fase del pla d’inversions de l’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos, s’està duent a terme a un bon ritme. A les inversions enfocades a fer més productiva la planta, s’afegeix ara, el nou pla de seguretat i digitalització.

Les novetats que podem veure aquesta setmana no només estan destinades a fer més rentable la fàbrica i augmentar la seva producció, sinó que també miren per la seguretat dels seus treballadors.

Aquesta setmana quedarà inaugurada una gran plataforma en forma de passarel·la, que permetrà, que els treballadors no caminin en la zona on circulen els carretons i així es redueixi al 100% la possibilitat de qualsevol accident o topada amb els trasllats dels empleats d’una zona a una altre.

Dins l’apartat destinat al desenvolupament digital, ja ha invertit més de 500 mil euros. I es que, al nou plòter de tall que es va inaugurar recentment, se li suma aquesta setmana un nou plòter, en aquesta ocasió de cola.
Tot plegat, forma part d’un projecte que consta de 12 milions d’euros. Una primera fase de 4 milions d’euros al 2020 i una segona, enguany, de 8 milions. Amb l’objectiu de doblar la producció, ser més segurs i respectuosos amb el medi ambient.

En la seva fita per la digitalització, també va estrenar xarxes socials i un canal de YouTube on Grup Ondunova obre les seves portes a tots aquells curiosos de veure la fàbrica que treballa a la comarca des de 1957, i des de la passada setmana, es pot conèixer el seu director general que ens parla de la missió, valors i futur de l’empresa. GRUP ONDUNOVA – YouTube

24.03.2021