El Museu de Ferrocarril estrena un punt d’informació turística de Vilanova i la Geltrú

Construcció Notícies d'empresa Sectorials

Un punt d’informació turística de VNG al Museu del Ferrocarril és una de les novetats en la col·laboració entre l’Ajuntament de la ciutat i el museu vilanoví. Aquest dijous l’alcaldessa de VNG, Olga Arnau, ha visitat aquest punt i també el nou espai d’acollida familiar que ha creat el museu, acompanyada pel director-Gerent de la Fundació Ferrocarrils Espanyols, José Carlos Domínguez.

L’alcaldessa ha destacat la tasca del Ferrocarril per transmetre el vincle entre la ciutat i el món ferroviari. Olga Arnau ha parlat del conveni que l’Ajuntament i el Museu signaran aviat que “aprofundeix en la relació ja existent entre el museu i la ciutat. Una relació que formalitzarem amb dos objectius: consolidar la relació existent i sobretot que ens marqui el camí a seguir per connectar el museu i la ciutat, entrellaçar més les relacions”.

Aquest any farà 140 de l’inici de la construcció de l’estació de trens a Vilanova i la Geltrú. La directora del Museu del Ferrocarril, Pilar Garcia, aposta per un “nou cicle del museu, la integració completa a la ciutat”. Una de les novetats, precisament, és a l’entrada al museu que incorpora paisatges locals com la façana marítima, la plaça de la Vila i altres museus com el Víctor Balaguer i Can Papiol. Garcia ha destacat també la creació de la marca de promoció conjunta Museus de VNG “que és un punt d’inflexió important, perquè uneix els valors patrimonials que té Vilanova”.

Llegeix la notícia sencera

31.03.2021