Grup Ondunova inaugura una nova passarel·la de seguretat

Notícies d'empresa

Grup Ondunova, l’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos, en la seva fita per fer més segura la planta productiva, comença a sectoritzar les naus de converting inaugurant una nova estructura de seguretat. Es tracta de dues plataformes de xapa estriada laminada en calent, una de 20 metres de llarg i una altre de 26 que, en un futur, s’uniran i arribaran als 50 metres.

La despesa en seguretat que pretén eliminar totes les interseccions a peu amb els carretons elevadors per evitar possibles topades, està inclosa en el gran pla d’inversions de la companyia que consta de 12 milions d’euros.

Les properes actuacions, dins del pla de seguretat, son crear noves naus on els treballadors no tindran contacte directe amb els carretons. A més, actualment ja s’està delimitant el pas mitjançant barreres en tots els espais on puguin interferir els vehicles elevadors amb els treballadors.

En la seva fita per la digitalització, també va estrenar xarxes socials i un canal de YouTube on Grup Ondunova obre les seves portes a tots aquells curiosos de veure la fàbrica que treballa a la comarca des de 1957, i des de la passada setmana, es pot conèixer el seu director general que ens parla de la missió, valors i futur de l’empresa. GRUP ONDUNOVA – YouTube

09.04.2021