El Festival Jardins Terramar de Sitges presenta el cartell de la seva edició 2021 que tindrà lloc del 29 de juliol al 13 d’agost

Notícies d'empresa

Ja s’ha presentat el cartell de la pròxima edició del Festival Jardins Terramar de Sitges que tindrà lloc del 29 de juliol al 13 d’agost.  La roda de premsa en línia s’ha realitzat des de l’espai Miramar-Centre Cultural de la vila sitgetana i ha comptat amb la presència de Joan Ramon Rodríguez, codirector del festival, i Xavier Salmerón, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sitges.

En el decurs de la roda de premsa s’han revelat un total de 14 dels noms dels artistes i grups que actuaran a l’escenari de l’auditori principal dels centenaris Jardins de Terramar, dos anys després de la darrera edició celebrada l’estiu de 2019, a causa de l’ajornament l’any passat provocat per la pandèmia de la Covid-19. Nou dels artistes anunciats no han actuat mai al festival: Antonio Orozco, Mónica Naranjo, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Amaral, Sopa de Cabra, Los Secretos, Manel i La Oreja de Van Gogh.  I els cinc restants, sí que havien actuat en alguna de les tres edicions anteriors, ho fan presentant nous treballs: Rosario, Fangoria, Ara Malikian, Sergio Dalma i God Save The Queen.

21.04.2021