“PER SANT JORDI, DEIXA VOLAR LA TEVA IMAGINACIÓ”

Notícies d'empresa

Des de GrupOndunova, l’empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos, segueixen recolzant les tradicions, donant suport a l’educació i sobretot, sent respectuosos amb el nostre medi.

El passat 2020, van realitzar 11 projectes amb diverses associacions i institucions de la zona invertint més de 10.000€ en aquestes iniciatives. Ara, per Sant Jordi, han posat en marxa una nova campanya solidària “PER SANT JORDI, DEIXA VOLAR LA TEVA IMAGINACIÓ”, amb la que pretenen fer arribar cartró als centres educatius del nostre voltant que ho sol·licitin. A més, volen potenciar la creativitat dels més petits i no tant petits, realitzant un concurs per a Sant Jordi. La idea és que amb cartró, es decori amb motius de Sant Jordi algun espai, com podria ser l’aula.

Els millors espais decorats amb cartró tindran petites sorpreses, que s’aniran informant per l’Instagram de l’empresa @wondu_packs.

El material entregat de cartró, servirà tant per decorar les aules (aquells que ho desitgin), com perquè comptin amb aquest element tan respectuós amb el medi ambient, com és el cartró, per a altres finalitats educatives que creguin convenients.

La iniciativa, ha sorgit de veure la necessitat durant anys de diversos professors de la zona que s’han apropat a la nostre empresa demanant cartró per a maquetes, decoracions, etc. I, ara, en temps difícils, més que mai volen recolzar l’educació.

Si algun centre encara no forma part de la campanya i vol adherir-se poden posar-se en contacte amb Grup Ondunova a través del email info@grupondunova.com

22.04.2021