Les presidentes del Consell Comarcal i de la FEGP es reuneix per a explorar possibles estratègies de col·laboració

Notícies d'empresa

La nova presidenta del consell comarcal, Mònica Gallardo i la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras s’han reunit avui a la seu de la FEGP de Vilanova i la Geltrú per explorar possibles estratègies de col·laboració entre l’ens comarcal i el sector empresarial del Garraf.

Mònica Gallardo serà la nova presidenta del Consell Comarcal del Garraf els pròxims dos anys en substitució d’Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes. El relleu es va formalitzar el passat 22 d’abril en un ple extraordinari. El canvi de lideratge a mig mandat formava part de l’acord de govern entre PSC i JxCat a l’ens comarcal.

La visita de la Sra. Gallardo no només ha servit per presentar-se ella mateixa sinó que, juntament amb la Sra. Lloveras han fet una valoració de la situació socioeconòmica de la comarca. S’espera que s’aquesta primera visita sorgeixin oportunitats per establir acords de col·laboració i estratègies entre el Consell Comarcal i la Federació que representa les empreses del teixit de la comarca del Garraf.

L’arribada dels fons europeus per a la nova reindustrilització, l’ocupació i la formació ratifiquen la importància d’aquesta sinèrgia de la que segur que emergeixen projectes comuns.

11.05.2021