El programa Treball i Formació ha contribuït a la millora de l’ocupabilitat de 17 persones del Garraf

Notícies d'empresa

Disset persones de la comarca han participat en les darreres dues edicions del Programa Treball i Formació, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella.

Aquest programa busca millorar l’ocupabilitat a través de la formació transversal i de l’experiència laboral en un entorn productiu real, i està adreçat a persones no perceptores de prestació per desocupació o subsidi, a partir de diferents línies de treball, per a persones més grans de 45 anys, persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i dones en situació d’atur.

L’edició 2019-2020 del programa va permetre la incorporació al món laboral d’onze persones dels municipis participants, amb vuit contractes de sis mesos i tres de dotze mesos.

Pel que fa a l’edició 2020-2021, s’ha continuat apostant per la millora de l’ocupabilitat d’aquelles persones amb més dificultats d’inserció laboral i de les persones que més pateixen les conseqüències de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia. En aquest cas, es van contractar quatre persones durant nou mesos, i dues persones durant dotze mesos.

Llegeix la notícia sencera

18.05.2021