Professionalització de les petites i mitjanes empreses per assolir tots el objectius

Notícies d'empresa

Des de CSA Ibérica aposten per la professionalització de les petites i mitjanes empreses, millorant les organitzacions centrant-se en les persones.

La visió externa d’un professional és el que tot empresari i/o propietari hauria de considerar d’una forma regular. Conèixer altres punts de vista, nodrir-se d’experiències viscudes en altres sectors, amb diferents problemàtiques i amb diferents formes de management, sempre aportaran coneixements que ajudaran a l’organització a seguir avançant, identificant els seus reptes, i el més important, posant-los en marxa.

CSA IBERICA és un equip de professionals que ofereixen serveis d’estratègia i consultoria empresarial, especialitzada en les petites i mitjanes empreses. Centrats en els objectius i necessitats identificats per a les persones que la composen.

L’escolta empàtica, treballar al costat de l’empresari i el seu equip, sobre el terreny, utilitzant eines a la mida de cada necessitat, personalitzades i adaptades als usuaris, són aspectes fonamentals de l’èxit del seu treball. La utilització d’una metodologia pròpia, PARADDIGMA®, és garantia d’èxit.
http://csaiberica.com/ambito-de-actuacion/

Des de CSA Ibérica poden aportar el TALENT, l’EXPERIENCIA i la PROFESSIONALITAT necessària per ajudar als empresaris a:
· Millorar la gestió integral de l’empresa.
· Transformar l’equip, incrementant les dots de lideratge i comunicació.
· Desenvolupant e implementant els canvis necessaris per fer front al futur.

CSA Ibérica vol formar part del futur, estant al teu costat i avançant-se als canvis. Posa’t en contacte amb ells i t’ajudaran a assolir els teus reptes:

Carlos Soriano
Director General
CSA Ibérica Advisors, S.L.
www.csaiberica.com
info@csaiberica.com

18.05.2021