ArtCava i Aquells nois tan simpàtics impulsen una campanya solidària en benefici de Coopera

Notícies d'empresa

La campanya de micromecenatge Forma part del relleu! es posarà en marxa dilluns 17 de maig i té per objectiu recaptar fons perquè Coopera pugui adquirir un tractor per treballar les terres.

Aquest dimarts el projecte de relleu agrari i inclusió laboral Coopera ha presentat una iniciativa solidària impulsada pel celler d’Avinyonet ArtCava i l’estudi creatiu Aquells Nois Tan Simpàtics. Es tracta de la campanya de micromecenatge Forma part del relleu!, que es posarà en marxa dilluns 17 de maig i que té per objectiu recaptar fons perquè Coopera pugui adquirir un tractor per treballar les terres. Des de l’estudi Aquells Nois Tan Simpàtics s’han encarregat de crear la línia gràfica i la pàgina web elrelleu.cat a partir de la qual es podran fer les aportacions pel tiratge solidari.

Amb aquesta iniciativa, el celler ArtCava elaborarà un cava i destinarà 3 euros del preu de venda de cada ampolla al projecte de relleu agrari. La particularitat és que el celler farà tot el procés d’elaboració del cava conjuntament amb les persones amb risc d’exclusió social que estan treballant amb Coopera. Ho explica el CEO del celler, Èric Enguita.

Llegeix la notícia sencera

24.05.2021