S’inaugura‘La Plaça del Cigró’, una terrassa per a fer-hi sopars a la fresca de la mà de l’equip d’El Cigró d’Or

Notícies d'empresa

Obert tots els vespres de dijous a diumenge, de 19:30h a 22:30h, a la renovada Plaça de l’oli de Vilafranca del Penedès.

L’obertura d’aquest espai ha anat acompanyada d’una campanya televisiva mitjançant l’espot publicitari ‘La Brisa’, realitzat per la factoria ‘La Fatxenda’, amb música original del grup català MISHIMA i veu en off i text de la periodista Laia Paretas.

A La Plaça del Cigró hi trobareu una cuina més informal que la del restaurant, de mitges racions, amb l’objectiu de compartir-la amb els vostres amics. Tots els vins que us servirem són del Penedès i us els servirem en una copa ‘Riedel Ouverture White Wine’, on hi caben 125ml.

Coincidint amb la reobertura de la restauració i l’arribada de l’estiu, el restaurant ha optat per crear un nou espai on es pot degustar l’essència d’El Cigró d’Or, a l’aire lliure. A La Plaça del Cigró el comensal pot trobar una sel·lecció de plats de primera qualitat entre els quals es destaquen la botifarra de cua de bou amb poma agredolça, el morro de bacallà a la llauna, pernil ibèric tallat a mà amb pa amb tomàquet o l’amanida de salmó curat amb iogurt, gingebre i alvocat, entre d’altres. D’altra banda, també hi ha la possibilitat d’escollir postres.

03.06.2021