I Ruta gastronòmica DO Penedès A Vilanova i la Geltrú

Notícies d'empresa

Del 10 de juny al 15 de juliol
Torna la I Ruta Gastronòmica DO Penedès, que es
va haver d’ajornar l’any passat. Nou restaurants de Vilanova i la Geltrú i quinze cellers de la DO Penedès ofereixen un seguit de sopars maridatge gastronòmics. No et perdis aquesta oportunitat única.
La DO Penedès també és Garraf!

Nou dels millors restaurants de gamma alta de la capital del Garraf i quinze cellers de la DO ens ofereixen un seguit de sopars maridatge gastronòmics realment excepcionals, a un preu molt per sota del seu cost real. Només en vins, en la majoria de casos ja se supera el preu del menú.
És una ocasió única i irrepetible per descobrir la millor cuina local, amb el maridatge perfecte dels vins de la DO Penedès. A més, amb el valor afegit que són els mateixos elaboradors o enòlegs dels cellers els qui explicaran els seus vins als comensals.
Sens dubte, una experiència que va molt més enllà d’un gran sopar i que els amants de la cuina i els vins no es poden perdre.

La Ruta es va haver d’aturar el setembre passat, quan ja havia tingut lloc el primer dels sopars maridatge, a La Daurada Ara tornem a tenir l’oportunitat de gaudir d’aquesta iniciativa. La DO Penedès l’ha recuperat perquè creu que cal acabar allò que va començar amb tan bon peu.

Ara, més que mai, cal donar suport a la restauració del Garraf, que comença a recuperar-se de la crisi de la Covid-19, dinamitzar la gastronomia local i, al mateix temps, contribuir a la difusió dels productes dels cellers i fer que els vins del Penedès tinguin més presència a les cartes dels restaurants locals. Perquè la DO Penedès també és Garraf! No et perdis els nou àpats programats.

Més informació

22.06.2021