Acord entre la Mancomunitat Penedès-Garraf i el Banc de Sabadell per donar suport a la emprenedoria

Notícies d'empresa Projectes Impulsats Sectorials

La Mancomunitat Penedès-Garraf i el Banc Sabadell sumen esforços per acompanyar a les persones emprenedores i empreses del territori que s’adrecen al Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de l’ens supramunicipal, facilitant línies de finançament per a desenvolupar els seus projectes i activitats empresarials.

El president de la Mancomunitat, Sergi Vallès, i Judit González, en representació del Banc Sabadell, han signat recentment un conveni de col·laboració que permetrà a aquells usuaris que rebin assessorament al SIE i rebin informe favorable del seu equip tècnic, contractar en condicions preferents productes i serveis de l’entitat financera.

En aquesta cartera de productes s’inclou el préstec d’inici per a emprenedors, exclusiu de Banc Sabadell, que posa a l’abast de manera àgil i còmoda el finançament del 100% del projecte en condicions molt avantatjoses; també el programa Bstartup, que dona suport a joves empreses innovadores i tecnològiques; a més d’altres serveis com comptes de negocis, crèdits, serveis de banca a distància o e-commerce, entre d’altres.

L’acord també preveu, a petició del SIE, la realització de sessions formatives sobre finançament en general i especialment en la gestió de pagaments en entorns virtuals, que seran impartides per especialistes de Banc Sabadell.

Les empreses o persones emprenedors que necessitin finançament s’adreçaran a la unitat d’Emprenedors del SIE, per tal de realitzar un estudi sobre la viabilitat del projecte o inversió que pretenen emprendre. Si el SIE emet un informe tècnic favorable, l’emprenedor podrà ser assessorat a l’oficina designada per Banc Sabadell, aportant l’informe i la resta de documentació requerida, per passar els circuits de riscos corresponent a nivell de banc.

Podeu contactar per més informació aquí

28.06.2021