17.04.2020 · La Junta Directiva de la FEGP segueix treballant per fer front a la situació actual

Comunicats de premsa

Aquest dimarts la Junta Directiva de la FEGP es va reunir telemàticament per seguir treballant i així fer front comú davant de la situació d’excepcionalitat que s’ha vist provocada pel Covid-19, cercant una normalitat dins del nou paradigma provocat. 

El comitè executiu de la FEGP va acordar reunir-se setmanalment també telemàticament per seguir ben de prop totes les mesures fent seguiment i avaluant la situació per poder anticipar-se  a les necessitats de tots els associats. 

Des de la FEGP la preocupació principal ha estat conèixer  la situació de les empreses del territori del Gran Penedès, per poder reivindicar davant les administracions els recursos, accions i polítiques per a disminuir i pal·liar els efectes negatius de la crisi exigint respostes i solucions clares i encertades. 

La FEGP segueix teletreballant prestant tots els serveis i la informació necessària a disposició de tots els associats. 

· Horari d’atenció normal i habitual: de 8h a 13h i de 15h a 18h, divendres tarda tancat.

· El telèfon de la FEGP 93 810 67 00 i el correu socis@fegp.cat (per a consultes específiques) així com els correus habituals que ja coneixeu.

Consulteu els nostres canals informatius de Telegram, Twitter, Linkedin i Instagram.

Hi trobareu tota l’oferta formativa, les informacions d’última hora i les ofertes de tots els nostres associats. 

Visiteu l’espai WEB on hi trobareu tota la informació, i si sou socis, entreu a l’àrea de socis per conèixer totes les ofertes dels nostres associats. 

Truca’ns i visita’ns!