17.04.2020 · Les primeres presentacions de Dones d’Empresa ja estan en marxa

Comunicats de premsa Difusió Tens 5 minuts?

Dones d’Empresa, com tots els col·lectius, entitats o empreses s’ha vist obligada a reinventar-se. Això, més que com un desavantatge, s’ho han pres com un repte i han transformat els seus “Tens 5 mints?” on cinc empreses presenten durant cinc minuts la seva empresa en una versió digital.

El col·lectiu ha demanat als associats de la FEGP vídeos – d’aproximadament minut i mig com a màxim i en horitzontal – donant a conèixer la seva empresa per poder-ne fer difusió. Encara hi sou a temps i ens els podeu fer arribar a comunicacio@fegp.cat.

Gràcies a aquesta crida ja comptem amb els primers vídeos que ens arriben i que us presentem a continuació. Només clicant a sobre de la imatge el podreu visualitzar:

Judith Antolín Studio 

La Judith Antolín és una dona que des de ben petita sabia el que li apassionada: el disseny gràfic. Ara té el seu propi estudi on ha treballat amb marques importants, sempre escoltant el client tenint molt en compte la comunicació.

Finergia 

L’empresa de la Marisa Altés, que forma part del grup impulsor de Dones d’Empresa, és Finergia. Finergia és el departament financer i legal externalitzat de les pimes i així acompanyes els empresaris a optimitzar els seus recursos.

Rosa Inglada · Wedding Planner 

La Rosa és Wedding Planner i organitza bodes però també organitza esdeveniments empresarials perquè l’empresari pugui potenciar la seva marca. Amb la situació d’avui dia, s’ha vist reorientada als esdeveniments online.

Moving Coaching 

Moving Coaching és una empresa portada per la Montse Andreu que treballar per millorar els soft skills dels treballadors amb l’objectiu que puguis esdevenir professionals més competents però també puguin tenir un bon equilibri entre la vida laboral i personal.

Si encara no ens has enviat el teu vídeo recorda que encara tens temps de fer-ho!