30.04.2020 · Escrit de la presidenta al butlletí de l’econosistema comarcal d’Hèlix Garraf

Comunicats de premsa

Motius per ser optimistes

Des que va començar la crisi sanitària la Federació Empresarial del Gran Penedès ha centrat  els seus esforços en facilitar als associats informació i assessorament i en fer d’altaveu de les seves reivindicacions. Sentir-se acompanyat en moments difícils és important anímicament, però també ho és per poder aprofitar totes les possibilitats de col·laboració entre empreses.

En aquest sentit ha estat molt destacable la xarxa de solidaritat que s’ha creat, on cadascú ha posat sobre la taula les seves capacitats per ajudar: fabricants de matalassos proveint mascaretes, vitivinicultors utilitzant les impressores 3D per produir material sanitari o fabricants de roba esportiva tècnica fent bates sanitàries.

Les empreses del territori han treballat molt per superar la darrera crisi, s’han reestructurat i  reforçat financerament. En els darrers anys els centres de treball han crescut i l’atur ha anat baixant. Encara estem en plena crisi sanitària i amb moltes dificultats, però això no ens ha d’impedir començar a pensar i planificar la recuperació de l’activitat. Estic convençuda que, també aquest cop, ens en sortirem!!!

 

Neus Lloveras

Presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès

Veure la publicació