19.05.2020 · Últims 5 minuts digitals de Dones d’Empresa

Comunicats de premsa Dones D’Empresa Sectorials Tens 5 minuts?

Amb aquests sis vídeos que hi ha a continuació acabem l’últim entrega d’aquest primer “Tens 5 minuts?” digital que Dones d’Empresa va organitzar.

A continuació podeu visualitzar les següents presentacions clicant a sobre de cada imatge:

Violet’s way Events

Violet’s Way – organització d’esdeveniments corporatius amb ànima. La seva idea és trencar el motlle, canviar el que s’ha fet fins ara en l’organització d’esdeveniments per a empreses i portar-te una cosa nova i diferent que emocioni al teu públic.

Ignifugacions del Garraf

Ignifugacions del Garraf, S.L. és una empresa especialitzada en el tractament ignífug de tèxtils com ara cortines, telons, moquetes, butaques, i diferents tipus d’elements decoratius que es puguin necessitar per a la decoració d’hotels, escenaris i locals de pública concurrència on s’exigeix que els materials acreditin el seu comportament i resistència enfront del foc en funció de la seva reacció.

Vinyet

Son una empresa familiar hereva d’una llarga tradició en el conreu del camp i de la vinya que es remunta al segle XVII. El seu amor i estima per la terra els ha portat a buscar alternatives en l’elaboració del raïm –que és la seva matèria prima- i poder oferir nous gustos al consumidor.

Dilogic

A Dilogic es dediquen als serveis gràfics i realitzen tots tipus d’impressions. Creuen que la personalització és molt important ja que et fa més visible davant dels teus clients.

BC Coaching

T’ajudarà al fet que creguis en tu, t’apoderis i siguis capaç de materialitzar l’estil de vida que anheles. Creu que la majoria de límits són mentals. I que la por és el que s’interposa entre tu i els teus objectius.

Acció Preventiva

Les empreses competitives van més enllà de la prevenció, aposten per fer el salt de qualitat cap a la cultura preventiva i nosaltres t’ajudem aplicant experiència, coneixement, pedagogia, mètode, millora contínua i acompanyant-te durant tot el procés.