23.06.2020 · La FEGP participa al tret de sortida del turisme a Vilanova

Comunicats de premsa Sectorials Turisme i Viticultura

Ahir la Federació Empresarial del Gran Penedès juntament amb Viu Comerç, Gremi d’Hostaleria de Vilanova i Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú van assistir al parc de Ribes Roges per formar part de l’obertura institucional de la temporada turística d’estiu, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En aquest acte es va fer la presentació de les postals i pòsters promocionals guanyadors del concurs d’Instagram #postalsvng19. Aquest concurs va ser un projecte de Vilanova Turisme que ha permès involucrar la ciutadania en la promoció de la ciutat.

Segons el regidor de Projecció de Ciutat, Promoció Econòmica i Patrimoni, Jordi Medina aquest acte permet reconèixer la tasca d’administracions i entitats en la promoció de ciutat. Per altra banda, el Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el vilanoví Juan Luis Ruiz López, va afirmar sentir-se content de poder donar el tret de sortida a la temporada turística, una temporada que caldrà salvar amb el turisme de proximitat i amb l’esforç de tots.

Per acabar, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau va tancar l’acte elogiant les postals guanyadores que mostren la bellesa de la ciutat. “Tenim una ciutat molt bonica. L’hem de saber cuidar, però també l’hem de saber viure i fer viure”.