20.07.2020 · La Fundació Oncolliga i la FEGP signen un conveni de col·laboració

Comunicats de premsa

La Fundació Oncolliga i la Federació Empresarial del Gran Penedès van signar divendres un conveni de col·laboració a la seu de la FEGP de Vilanova i la Geltrú.

L’acte de la signatura va ser presidit per Ivo Valdivielso, actuant en nom i representació de la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Incològica i Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. 

Per una banda La Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, “ONCOLLIGA”, constituïda al desembre de 2003 i inscrita amb el número 2.009 al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

L’Oncolliga realitza la seva activitat a les comarques de Barcelona, i està integrada a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) així com a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Per altra banda, la FEGP és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació. A tots els efectes, és independent i té un caire multisectorial i plural, aplega afiliacions de professionals, empreses i col·lectius de professionals i empreses de tots els àmbits i sectors d’activitats, en l’entorn territorial del Penedès i el Garraf, i d’altres territoris amb interessos a l’àmbit de referència.

Durant la signatura d’aquest conveni, que implica que l’Oncolliga rebrà com a donació els diners que es recaptin de les vendes del llibre de Dones d’Empresa “21 Dones emprenedores del s.XXI”, ambdues parts es mostraven contentes i segures que, a partir d’aquí, s’obriran moltes més línies de col·laboració.