04.08.2020 · CaixaBank i la Federació Empresarial del Gran Penedès renoven la seva col·laboració

Comunicats de premsa

L’entitat financera reafirma el suport a les empreses penedesenques apostant per la qualitat i l’especialització en productes i serveis financers dels que es podran beneficiar les empreses associades.

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) mantenint-se com a soci financer de l’entitat empresarial amb l’objectiu d’ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades.

L’acord, que han ratificat Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès i Carlos Gramunt, director comercial de Banca d’Empreses de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona, facilitarà a les empreses l’accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats. L’acord posa de manifest el compromís de l’entitat financera amb les empreses penedesenques que podran beneficiar-se, entre d’altres productes i serveis, de solucions per a la cobertura de les seves necessitats personals i de negoci, productes d’inversió, assessorament personalitzat i un programa financer a mida, que gestionaran un equip de professionals especialitzats, distribuïts a la xarxa més àmplia d’oficines en la comarca.

El conveni ratifica el suport de CaixaBank a la FEGP per elaborar anualment l’Índex de Competitivitat Econòmica de les Comarques de Catalunya, estudi que compta amb un bagatge de 16 edicions i la consideració dels analistes i representants del sector públic i del món de l’empresa arreu de Catalunya elaborat per Actíva Prospect.

Sobre la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és una entitat que manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic i que entén com a prioritari el progrés de l’entorn, en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses, repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles, on treballen 1.200 professionals altament qualificats, amb una sòlida reputació en assessorament empresarial.

En l’àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa a 127 països mitjançant sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que es sumen als gestors d’alta especialització –especialistes de Finançament i servei, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurat, Turisme i Negoci Immobiliari– que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que fan front a projectes internacionals més complexos.

Vilafranca del Penedès, 4 d’agost de 2020