17.08.2020 · Nova edició de la revista Perspectiva: cada cop més digital!

AEGECat Comunicats de premsa Sectorials

Ja ha sortit publicada l’edició núm. 155 de la revista Perspectiva, per segon cop en format digital, amb molta informació d’interès per a les empreses del territori.

A aquesta nova edició d’aquest estiu hem plantejat tot un seguit de continguts que esperem que agradin als socis, des d’un resum de l’Índex de competitivitat comarcal FEGP ja publicat i a disposició dels socis, centrat en el 2019 però on no hi podia faltar un referència clara al primer semestre de l’any amb l’afectació de la Covid-19, a anunciar-vos la Taula de Mobilitat que va avançar el Conseller Calvet en la seva visita, les novetats en un espai emblemàtic com l’Autòdrom Terramar o la inauguració de les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova, els nous passos de l’AEGECat i d’altres informacions com la campanya de digitalització de forma segura promoguda per l’Agència Catalana de Ciberseguretat o l’entrevista a Andreu Veà president de CovidWarriors.

Aquesta nova edició, igual que la seva predecessora, compta amb una funció interactiva que et permet en un sol clic anar a la pàgina web dels anunciats de la revista, buscant que aquest entorn més digital els faci guanyar més visibilitat com a empresa.

Consulta-la!