08.10.2020 · 6è Congrés de Dones d’Empresa Generant el canvi amb Tecnologia. Inspira’t.

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Espai TV Networking Trobada de Dones d’Empresa

Dedicat a inspirar professionals que liderin el canvi de les empreses amb tecnologia

La sisena edició del Congrés que es ve celebrant a l’Auditori Neàpolis a Vilanova i la Geltrú, vol inspirar el pròxim 16 d’octubre a professionals del territori del Penedès i el Garraf a través de les experiències de dones que han liderat les seves empreses, enguany en clau de tecnologia i ciència, com a motors efectius per encarar reptes futurs. Per primera vegada la jornada del Congrés se celebrarà de forma presencial i en streaming.

08 d’octubre 2020.- Trenta dones amb una trajectòria professional contrastada, líders en les seves organitzacions seran les conductores d’una jornada d’inspiració per transformar les empreses en negocis més competitius davant el canvi, tenint en compte la situació actual de crisi sanitària i per superar els reptes de futur amb estructures més resilients i flexibles. 

El Congrés es divideix en unes ponències, taller pràctic i taules de debat temàtiques.  A darrera hora de la tarda s’hi sumaran l’entrega de premis corresponent a la trobada anual de Dones d’Empresa i el recentment creat guardó Dona i Tecnologia, que entregarà Núria Salan, Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. 

La conferència central del Congrés està protagonitzada per Meritxell Bautista, Cofundadora de Fibracat i Presidenta de Fibracat TV, després que Joana Barbany, Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya faci el discurs d’obertura del certamen. 

El taller pràctic ve de la mà de la Dra. Patricia Martí Augé de la Fundació Oncolliga. L’esdeveniment també comptarà amb la presència de Núria Ramon, Directora de l’Institut Català de les Dones, responsable de tancar l’acte.

Pel que fa a les taules de debat, comptem amb la presència de diferents grups d’empresàries, totes elles representants de casos d’èxit en les seves trajectòries professionals, motor d’inspiració davant les dificultats. Quatre taules disposades com a blocs temàtics en les sessions de matí i tarda, on es vol aprofundir en les tendències de canvi en la gestió empresarial, la transformació del mercat laboral, innovar com la clau per l’empresa competitiva i finalment com fer de la passió, la professió.

Núria Salán, cedeix també per exhibir durant el Congrés, l’exposició “L’enginy (In)visible. Dones i Tecnologia: passat, present i futur” amb la col·laboració de la Fundación Orange i la UPC a través del projecte BarcelonaTECH.

El Congrés compta amb el patrocini de CaixaBank, Coral Transports, el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de les Dones, de la Direcció General de la Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i les col·laboracions especials de Cadena Ser, Acció Preventiva i ArchMax HealthCare.

13a Trobada Anual de Dones d’Empresa

Aquest any, i motivat per la crisi sanitària, la Trobada Anual de Dones d’Empresa se celebra a continuació del Congrés, tot i que s’ha suprimit el tradicional sopar. La trobada d’enguany, que tindrà lloc al mateix espai Neàpolis de Vilanova, serà presentat per la periodista vilanovina Laura Marín, subdirectora del digital Eix Diari, i comptarà amb la participació, com a convidades d’honor, de Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Núria Camps, directora de la Cadena SER Catalunya. L’acte començarà cap a les 18.40, just després de la darrera taula del Congrés, i a continuació es farà el lliurament dels guardons Dones d’Empresa: el Guardó Dones d’Empresa al reconeixement a la tasca empresarial d’una de les dones empresàries del territori i el Guardó Dona i Tecnologia, al reconeixement d’una dona per la seva trajectòria a través de la innovació i la tecnologia. 

Mesures COVID-19

L’organització de Dones d’Empresa vol que la teva assistència sigui del tot segura pel que ha implementat un complet protocol de prevenció contra la Covid-19 per garantir al màxim la teva seguretat durant la celebració del Congrés: mesures de distanciament i control d’aforament en funció de la capacitat de l’auditori, controls higiènic-sanitaris, fluxos de circulació de persones, digitalització de passis i processos.

Dones d’Empresa

Dones d’Empresa neix el mes de març de 2008. Està composta per una xarxa de dones emprenedores, empresàries, directives i executives dins el marc de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) amb el propòsit de col·laborar en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i representació.

Una intenció que transcendeix, ja que busca contribuir a l’evolució i millora de la societat en general, a través de la suma de talents i de mirades. Oferim atenció, suport, recursos i estratègies a més d’una formació específica i singularitzada. Promovem serveis, activitats i proposem espais de trobada amb la finalitat d’afavorir l’oportunitat de fer “networking”, de fomentar la cooperació, la innovació i l’enfortiment de projectes empresarials liderats per dones.

Lloc: Auditori Neàpolis 

Data: 16 d’octubre de 2020 

Horari: a partir de les 10:30h

Inscripcions:  http://bit.ly/CongresDdE