12.11.2020 · La FEGP participa en la Taula de Formació Professionalitzadora per millorar la formació professional al Penedès

Comunicats de premsa

Dimarts va tenir lloc de forma telemàtica la primeria reunió de la Taula de Formació Professionalitzadora, un punt de trobada impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca en què hi eren presents la Generalitat de Catalunya, mitjançant els Departaments d’Educació i de Treball, agents socials, educatius i econòmics amb l’objectiu de millorar la formació professional al territori.

Per part de la FEGP va assistir la Sra. Layla Guendouz, membre de la Junta Directiva de la Federació, qui va exposar que des de l’associació es donarà suport a les actuacions i, especialment, es contribuirà en el foment de la FP dual, en la divulgació als estudiants de com són les empreses de la comarca de l’Alt Penedès, en què treballen i com ho fan i també en el coneixement de les necessitats requerides per les nostres empreses.

Aquesta primera reunió va servir per fer-ne la presentació i a partir del mes de desembre es preveu un calendari de reunions de treball per tal de recollir aportacions dels diferents sectors que hi són presents.