23.11.2020 · La FEGP visita l’empresa CIE Automotive Grup Componentes Vilanova

Comunicats de premsa

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras ha fet una visita a l’empresa CIE Automotive Grup Componentes Vilanova. Allà s’ha reunit amb Andoni Zabala, Director de Planta de CIE GCV i amb Miguel García, Director Tècnic i Subdirector de Planta de CIE GCV. Durant aquesta reunió, la Federació ha mostrat el seu suport i la seva admiració per la gran tasca laboral que fan assumint els principis de qualitat total com a part fonamental de la seva estratègia empresarial.

CIE Automotive és un proveïdor global de components i subconjunts per al mercat d’automoció. Ofereixen la integració de tota una gamma de diferents tecnologies en els principals mercats mundials d’automoció i possibiliten la selecció de la tecnologia que millor respon a les necessitats dels clients. A més, subministra components i subconjunts als seus clients allà on aquests ho necessitin, i fabrica localment en els principals mercats d’automoció a nivell mundial.

Dins del conjunt de CIE Automotive, Componentes Vilanova forma part de la Divisió d’Alumini i és especialista en procés de foneria a alta pressió i mecanitzat d’alumini, amb un gran domini de la tecnologia i actualment adaptant-se també al muntatge de components en les peces fabricades per a complir amb les més altes expectatives dels clients. Supervisa contínuament l’evolució de les noves tecnologies i processos per a ser capaç de subministrar i adaptar qualsevol producte a les necessitats dels seus clients.