15.12.2020 · La FEGP i el Col·legi d’Aparelladors signen un conveni per consensuar serveis i projectes conjunts

Comunicats de premsa Construcció Projectes Impulsats Sectorials

Vilafranca del Penedès 15 de desembre de 2020.- La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, i la delegada del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a l’Alt Penedès-Garraf, Meritxell Bosch, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar serveis i projectes conjunts, que siguin d’interès per als seus col·lectius en l’àmbit de les comarques del Garraf i el Penedès.

L’acord es traduirà en la organització d’actes conjunts, la realització de cursos de formació per a empreses i professionals vinculats a la zona i l’intercanvi d’informació per difondre a les revistes, webs i mitjans de les entitats informació que pugui ser de l’interès mutu.

En virtut del conveni, el CAATEEB passarà a formar part del Consell d’Entitats i del grup de treball sectorial de construcció de la Federació. El seu representant serà la persona que exerceixi la funció de delegat de l’Alt Penedès-Garraf del Col·legi o aquella que es designi.
El conveni tindrà una durada d’un any i serà prorrogat anualment de forma automàtica, si cap de les parts indica el contrari.
_______________________________________________________________
Sobre el CAATEEB.- El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) es va constituir el 1940 i en l’actualitat integra un col·lectiu format per prop de 7.200 professionals col·legiats. A més de la seu central a Barcelona, el CAATEEB està implantat a les comarques del seu àmbit territorial a través de les seus de Vic, Manresa, Granollers, Terrassa, Mataró i Vilafranca del Penedès. La institució està presidida per Celestí Ventura.
Sobre la FEGP.- La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és independent i té un caire multisectorial i plural. L’àmbit territorial de la FEGP correspon al de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Per tant, té afiliats professionals i empreses dels diferents 47 municipis que formen part d’aquest espai intercomarcal.