19.01.2021 · La FEGP i Acció Preventiva signen un nou conveni del programa partners 2021 per potenciar la prevenció de riscos laborals a la comarca del Penedès

Comunicats de premsa

Vilanova i la Geltrú, 18 de gener del 2021 – La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i la consultora de Prevenció de Riscos Laborals Acció Preventiva han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de continuar, aquest 2021, fomentant la Prevenció de Riscos Laborals i la seguretat laboral en les empreses de la comarca. Es tracta d’un conveni del programa Partners 2021 on les empreses de la Federació acompanyen durant un any totes les accions de l’associació empresarial.

La Federació, com a organització sense ànim de lucre, promou un paternariat únic per empreses implicades en la millora de les organitzacions establint una aliança de prestigi per a marques que vulguin identificar-se amb la Federació i tenir major protagonisme dins la primera xarxa empresarial del Penedès i el Garraf.

Amb aquest acord, totes dues entitats mostren, una vegada més, el seu compromís amb la seguretat i la salut laboral, impulsant de manera conjunta nous projectes per a visibilitzar i conscienciar sobre la importància de la PRL en el sector empresarial.

Al llarg de l’any, Acció Preventiva participarà en grans iniciatives promogudes per la FEGP per fomentar la divulgació sobre la seguretat, salut i igualtat laboral. Entre aquestes iniciatives es troben El Congrés de Dones d’Empresa, La Trobada de Dones d’Empresa 2021 i El Premi de la Nit d’Empresa 2021.

Així mateix, la consultora, seguint amb la seva labor pedagògica sobre la Prevenció de Riscos Laborals, incrementarà la seva presència en els mitjans de comunicació de la FEGP, realitzant articles sobre cultura preventiva.

Finalment, totes dues entitats organitzaran mensualment diverses formacions en línia, gratuïtes per a les empreses de la zona, per abordar temes d’actualitat relacionats amb la seguretat i salut laboral.

Sens dubte, aquest nou acord de col·laboració reportarà grans beneficis a les empreses de la comarca, ajudant-los a crear entitats més segures, més saludables, i més competitives.