31.01.2019 · L’estratègia smart obre el Fòrum Gran Penedès

Comunicats de premsa Fòrum empresarial

La FEGP ha reprès el cicle mensual del Fòrum Gran Penedès amb el fenomen smart, aquesta vegada tractat com a estratègia de país.

L’estratègia smart va ser el tema central de la ponència de Daniel Marco, director d’SmartCatalonia. Entre els assistents hi havia una trentena de directius d’empreses tecnològiques del Penedès i el Garraf. El ponent va exposar les prioritats de la Generalitat de Catalunya a l’hora de promoure els conceptes smart al conjunt del territori per tal d’apropar les infraestructures i les tecnologies digitals al conjunt de la ciutadania i del món empresarial.

Des de setembre de 2015, el cicle Fòrum Gran Penedès es programa de manera alterna, a Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú. El format d’esmorzar col·loqui es centra en la xerrada d’un expert en qualsevol aspecte relacionat amb els àmbits de l’economia i l’empresa. 

Pel Fòrum Gran Penedès han passat els primers responsables de la Generalitat de Catalunya pel que fa a les àrees vinculades a l’empresa; entre ells, els secretaris d’Empresa i Competitivitat, Treball i Infraestructures i els titulars de les direccions generals d’Indústria, Comerç, Turisme, Formació Professional, Habitatge, Servei d’Ocupació de Catalunya, Institut Català d’Energia, entre d’altres.

La propera sessió s’ha programat amb la directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, i tindrà lloc a Vilafranca del Penedès, dimecres 27 de febrer. Per assistir només cal demanar invitació a comunicacio@fegp.cat

També de manera alterna, el Fòrum Gran Penedès compta amb els patrocinis de Mútua Penedès i la consultoria Grup Quatre, així com amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el restaurant Marejol.

Podeu trobar la fotografia de la darrera sessió a l’enllaç.