26.02.2019 · Dones d’Empresa aplegarà les empresàries i executives del Gran Penedès

Comunicats de premsa

Ja es coneixen els primers detalls del sopar anual que organitza el col·lectiu Dones d’Empresa (FEGP). Serà el 15 de març a Le Méridien Ra Hotel Beach & Spa, al Vendrell.

Fins a un centenar i mig d’empresàries i executives del Gran Penedès podrien coincidir en la 12a edició d’aquest sopar anual. Aquest esdeveniment promogut per Dones d’Empresa és una cita cada vegada més atractiva, pels seus potencials d’interrelació i per l’ambient convivial, sempre positiu, entre les participants.

Ja s’han rebut confirmacions per part de representants d’institucions locals i comarcals, com també de la província i d’altres demarcacions. La primera autoritat del municipi vendrellenc, Martí Carnicer, també hi serà present; amb ell, alcaldesses i regidores de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf que no han dubtat en participar en aquest gran esdeveniment de l’economia i l’empresa en clau de dona.

En el capítol d’intervencions també s’ha avançat la notícia de la xerrada a càrrec de la periodista Sílvia Cóppulo, la directora i presentadora del programa El Divan, que s’emet per Catalunya Ràdio i ara també per TV3. El títol de la seva ponència serà Com comunicar persuadint. El diàleg estratègic.
Pel que fa als patrocinis, el segell Agrupació · Crédit Mutuel obre la llista de companyies que donaran suport a l’esdeveniment; entre elles, una constel·lació de gourmet sponsors, Avgvstvs Forvm, Pinord, Vallformosa i Vilarnau, i col·laboradors d’estil, com ho és Jardiland. Aquesta setmana es completarà la graella d’esponsoring i s’anunciaran sorpreses.