19.03.2019 · La FEGP posa el comerç al seu aparador

Comunicats de premsa

Coincidint amb la Setmana del Comerç, del 25 al 29 de març, la Federació Empresarial del Gran Penedès promou una programació d’actes, amb propostes i formats molt diversos.

La Setmana del Comerç de la FEGP oferirà un programa de sessions didàctiques, adreçades als botiguers i, en general, als responsables d’establiments comercials. A més, de dilluns a divendres, es publicarà un magazine digital que parlarà dels comerços associats a la FEGP.

A banda, els programes radiofònics setmanals i quinzenals que coordina la FEGP a les emissores de Canal Blau, Ràdio Maricel, Ràdio Vilafranca, Ràdio El Vendrell i Calafell Ràdio dedicaran els seus continguts al comerç i aplegaran nombrosos professionals del sector del comerç.

D’aquesta manera, el comerç de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf serà el protagonista d’una setmana que vol posar el comerç a l’aparador que li pertoca, més a prop del comprador i més visible.

La voluntat de la FEGP és fer costat a l’activitat comercial i treballar per un nou impuls dels establiments que donen vida, alè i ànima a les poblacions del Gran Penedès.