10.04.2019 · La Nit de l’Empresa, la gran cita de l’empresariat del Gran Penedès

Comunicats de premsa Trobada de Dones d’Empresa

La Nit de l’Empresa, la trobada empresarial organitzada per la FEGP, enguany tindrà lloc a Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia, divendres 26 d’abril, a les 20h30. 

L’esdeveniment tindrà dues parts molt marcades. La primera serà en format d’auditori, davant l’escenari instal·lat al Celler Gran. Serà el moment de desvetllar el palmarès dels Premis FEGP i els guardons concedits pels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa, com també el nom de la companyia que rebrà el Gran Premi FEGP 2019. Els precedents d’aquest Gran Premi FEGP porten el nom de Vilanova Park (2015); Cafès Novell (2016); La Granja (2017) i Casa Ametller (2018). 

En aquest primer episodi de La Nit també es farà homenatge a empreses que compleixen un aniversari significatiu (25è, 50è, 75è…).

A la segona part es servirà el sopar de gala, a peu dret, cosa que afavorirà el contacte i l’ambient convivial entre els assistents.

Finca Mas Solers encapçala una selecció de companyies que han confirmat la seva participació com a patrocinadors de La Nit de l’Empresa. Són empreses reconegudes, com ara Auren, Cales de Pachs, Endutex, Mútua Penedès, Publicom, Redman, Richmond, SIA Biosca, Vilamòbil i XTA. També cal destacar la col·laboració de Cal Blay, Codorníu, Hotel Estela, Oliver Rueda, Probosc i Wondu / Ondunova.  

A més, com a media partners hi participaran Canal Blau, Eix Diari, El 3 de Vuit, Penedès Econòmic, Penedès Televisió i Via Empresa.