Què·De·Nou

El Què·De·Nou és el butlletí diari de la Federació Empresarial que manté informats als socis sobre l’actualitat econòmica i de territori, amb un cop d’ull al recull de premsa més destacat.

A més, posa en relleu la informació més necessària per les empreses: subvencions, ajuts, terminis, legislacions… També resumeix l’agenda de la FEGP, dels cursos més destacats i de qualsevol novetat referent a l’acció de la Federació.

Si sou empresa associada, disposeu de l’espai “Va d’Empresa” on podeu fer ressó de les vostres notícies. Aquestes tenen un recorregut, i la informació de la vostra empresa estarà 24h a la home, destacada una setmana a la web, i un mes a la secció de notícies FEGP del Penedès Econòmic (En la versió impresa).

Si voleu arribar a les empreses del Penedès i el Garraf, també disposeu de banners de publicitat.

Informació sobre Tarifes i Reserves

Consulta ara el Què·De·Nou:

Aquest contingut és només per a usuaris registrats.
Accès socis | Fes-te soci

Per qualsevol dubte, si us plau, dirigiu-vos a comunicacio@fegp.cat


Fitxa Tècnica

Modalitats: Digital. Tramesa per correu electrònic.

Receptors: Exclusiu per a empreses associades a la FEGP

Freqüència: Diari de dilluns a divendres no festius.

Continguts: Resum diari dels titulars de la premsa econòmica i d’interès empresarial, actualitat adminisitrativa, altres dades d’interès per a les empreses, informació de les empreses associades i l’agenda de la FEGP

Patrocini: Es poden inserir missatges publicitaris (banners). Consulteu el preu d’aquestes insercions.

Històric: El «Què·De·Nou» es va publicar per primera vegada el 9 de gener de 2006. El 23 d’abril 2021 arribava a la seva edició número 3.500.