Sopars de Nadal

Comunicat de l’AEGECat en relació a la situació actual de cancel·lacions de reserves de sopars i dinars d’empresa.

AEGECat Comunicats de premsa

Vilanova i la Geltrú, 14 de desembre de 2021

Des de l’AEGECAT volem fer palès el nostre malestar per com s’ha estat i es continua gestionant la pandèmia a Catalunya. La falta de sensibilitat amb el nostre sector és constant i absoluta. Ens sentim abandonats i desprotegits.

El sector de les empreses que organitzem esdeveniments i casaments ha estat ignorat durant tota la pandèmia, malgrat l’esforç que hem realitzat per aportar al Govern de la Generalitat protocols que haguessin fet possible mantenir gran part de la nostra activitat de manera segura.

Ara, a poques setmanes abans de les Festes de Nadal, quan teníem moltes reserves de trobades empresarials i les neveres plenes, s’ha llençat des de Govern la consigna d’EVITAR aquestes trobades, que són la nostra activitat principal durant aquestes setmanes. La conseqüència ha estat l’anul·lació massiva de reserves!!! 

També ha quedat afectada gran part de l’activitat prevista pel primer trimestre 2022, en concepte de sopars de gala i congressos, perquè són esdeveniments que s’organitzen amb molta antelació.

Entenem que aquesta consigna era absolutament innecessària, tenint en compte que als nostres locals s’apliquen tots els protocols preventius i que, per tant, són espais segurs.

Per aquest motiu RECLAMEM al Govern de la Generalitat:

  1. Que es rectifiqui, amb l’objectiu de poder recuperar una part de l’activitat perduda
  2. Que s’habilitin urgentment línies d’ajuts per compensar les pèrdues ocasionades per les anul·lacions provocades

L’Aegecat és l’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya, amb seu a Vilanova i la Geltrú C/Àncora 3. www.aegec.cat / fegp.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *