Comunicat FEGP sobre les noves bonificacions de la C-32

Comunicats de premsa

La FEGP valora positivament el canvi de model en les bonificacions dels peatges de la C-32, com a pas endavant en les negociacions.

Amb data 20 de gener de 2020 la Junta Directiva de la FEGP acordava demanar reunions amb la Consellera d’Empresa i amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per afrontar els problemes de mobilitat de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, amb especial atenció als peatges de la C-32.


Aquestes reunions es van produir i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Sr. Damià Calvet, es va comprometre a iniciar converses i constituir la Taula de la Mobilitat del Penedès-Garraf. 

Des de la FEGP valorem molt positivament les negociacions que s’han produït i el canvi de model que s’ha anunciat, que millora les bonificacions dels peatges de la C-32, passant a ser del 40% a Vallcarca i del 70% a Cubelles, de dilluns a divendres per anada i tornada 24hores. Tot i així considerem que és insuficient i que cal continuar treballant.

Per a la FEGP és imprescindible que els propers pressupostos de la Generalitat consignin l’import suficient per poder augmentar les bonificacions dels peatges de la C-32 fins el 50% a Vallcarca i el 100% a Cubelles, mentre es continua treballant per posar en funcionament la Vinyeta catalana.

Junta Directiva FEGP

21.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *