Comunicat sectorial de construcció

Comunicats de premsa

La sectorial de construcció es reuneix per concretar les propostes de modificació del pla general que presentaran a l’Ajuntament de Vilanova al mes de setembre.

El passat 20 de juliol, a la seu de la Federació Empresarial del Carrer Àncora de Vilanova i la Geltrú, va tenir lloc la reunió de la sectorial de construcció arran la visita que van fer a l’Ajuntament de Vilanova, on l’administració va mostrar interés en treballar conjuntament amb la sectorial per millorar la modificació del Pla parcial territorial que està en procés. La reunió posterior ha servit per concretar quins seran els punts a tractar en el document que es lliurarà a l’ajuntament.


En aquests punts s’inclouen propostes sobre la regulació de les alçades màximes dels edificis, usos en planta baixa, places d’aparcament i percentatges d’instal·lacions comunes en les terrasses. També s’ha parlat de les dificultats a l’hora de tramitar llicències en els diferents ajuntaments, que a dia d’avui, en alguns casos, poden arribar a superar els dos mesos màxims marcats per llei, provocant repercussions greus dins del sector.

En aquesta pluja de voluntats, s’ha posat de manifest que el punt net de Vilanova s’ha fet petit. Aquest fet genera que els camions que arriben per descarregar les runes corresponents no tinguin espai i per tant no es pugui fer el servei.

En definitiva, aquests són els punts que inclourà el document que la sectorial de construcció farà arribar al mes de setembre a l’Ajuntament de Vilanova, dins del marc de cooperació que s’ha establert amb la Federació Empresarial.

Sectorial de construcció FEGP

21.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *