Comunitat assistencial, un nou concepte de SAD a Vilanova i la Geltrú

Notícies d'empresa

Tracta’m Bé engega una iniciativa per aportar una millora als serveis assistencials domiciliaris tal com els coneixem avui dia: la Comunitat Assistencial.


Quins són els objectius de la Comunitat Assistencial?
D’una banda, reduir el preu/hora del servei, i, de l’altra, millorar les condicions de treball d’una part de les Treballadores Familiars, les quals, per diversos motius, valoren el fet d’haver de fer menys desplaçaments al llarg de la seva jornada laboral.


Qui pot tenir una Comunitat Assistencial?
Qualsevol comunitat de veïns on hi hagi més de 2 persones dependents: infants, persones d’edat avançada, persones amb diversitat funcional de qualsevol edat i qualsevol persona que necessiti assistència.


On?
Vilanova i la Geltrú és el lloc on neix aquesta iniciativa. Si la vostra comunitat de veïns pertany a alguna de les poblacions de la comarca del Garraf, també podem valorar l’opció de portar a terme el servei. I també a Vilafranca del Penedès.


Quins serveis es poden realitzar en una Comunitat Assistencial?
Els mateixos que en un domicili unitari.

I quins no s’hi poden fer?
Els que no s’hi fan són els mateixos que no oferim en el cas dels serveis habituals: serveis d’interna, 24 hores i nocturns de llarga durada.


La Comunitat Assistencial és un nou concepte de SAD dissenyat i adaptat a determinats grups de persones, i una iniciativa per aprendre de tots i amb tots, i per millorar les condicions dels usuaris i també de les professionals. Si teniu ganes de descobrir-ne els beneficis, truqueu al 608 821 121 i des de Tracta’m bé us informaran sense cap compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.