Concert solidari d’Acció Preventiva

Notícies d'empresa

El proper 12 de desembre Acció Preventiva, conjuntament amb Cal Blay, organitzarà un concert solidari. La jornada servirà per recollir fons que es donaran íntegrament a la Cooperativa d’Inserció Laboral “Entrem”, qui comprarà equips i realitzarà formacions per a la inclusió digital de persones amb trastorns de salut mental, i la fundació “La Marató de TV3“.

L’acte es celebrarà al Mirador de les Caves i comptarà amb música en directe de la mà del grup “Pasantes” i “Mala Vida”. Els participants podran triar si assistir només al concert més vermut, o si a més també volen dinar allà.

És un acte obert a tots els públics, ja que també hi haurà activitats pels més petits i petites, amb el taller de creació del Tió de Nadal. Gaudeix d’una jornada solidària al Penedès plena d’activitats que farà possible la millora de l’ocupabilitat de persones amb trastorn de salut mental del nostre territori i a la seva investigació.

Més informació i venda de tiquets aquí

Aforament limitat. És un esdeveniment presencial que cumplirà amb totes les mesures sanitàries Covid establertes per les autoritats competents. A més, es demanarà el passaport Covid per accedir-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *