Contractació subvencionada programa 30 plus

Notícies d'empresa

Nova convocatòria 2022-2023 del programa 30 plus

El Programa 30 Plus facilita les contractacions de persones majors de 30 anys en situació d’atur i afavoreix l’encaix dels treballadors a les empreses, ja que és la pròpia empresa la que realitza la selecció de la persona candidata.

Aquest programa subvenciona a les empreses que contractin participants del 30 plus el seu salari fins a la quantia de 7.000,02 €  per una contractació mínima de 6 mesos  i la quantitat de fins a 10.500,03 €  per una contractació de 9 mesos, a jornada completa . La part proporcional en cas de jornada a temps parcial.

Si tenen previst fer contractacions de cara a aquest any podeu contactar amb l’IMET, ja que tenen la possibilitat d’oferir la subvenció a 28 contractacions. Com a novetat d’aquest any ,el mòdul fixe per una jornada de 40 hores setmanals es de 1.166,67 euros mensuals.

L’IMET acompanya a l’entitat contractant en la gestió i la subscripció dels contractes de treball; així com en la tramitació de la subvenció ,des de la sol·licitud fins a la seva justificació econòmica.

Les contractacions s’han de realitzar abans del 31  de març del 2023 per a gaudir d’aquest avantatge econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *