Convenció anual d’Escura

Notícies d'empresa

Com cada any, durant el mes de setembre, el despatx d’advocats organitza la seva convenció anual en el qual es presenten els resultats i assoliments aconseguits en el període setembre – juliol anterior, així com es presenta el pla estratègic per al pròxim exercici.

En l’anàlisi del pla 2021-2022 es van analitzar els resultats de l’exercici, destacant la posició del despatx en el rànquing Expansió de despatxos d’advocats, en el qual *Escura es posicionava com a despatx número 38, per facturació dels despatxos d’advocats a Espanya.

La facturació del grup ha ascendit a l’import de 5,8 milions d’euros amb un increment del 3,2%.

En relació amb els paràmetres i objectius marcats per al període 2021-2022, tots els departaments han aconseguit la xifra de facturació prevista en el pressupost, destacant les àrees de mercantil i fiscal en relació amb empreses internacionals.

Destacar, igualment, la incorporació de *Escura en *TIAG , agrupació líder a nivell mundial d’empreses que presten serveis en les àrees fiscal i comptable. La incorporació a *TIAG, amb la ja pertinença en *TAG, associació líder en despatxos d’advocats, permeten al despatx disposar d’una cobertura global a nivell internacional.

La convenció va reunir els professionals de les diferents oficines, de Barcelona, Madrid i Tarragona.

Escura, és una de signatura d’advocats i economistes fundada en 1905, amb oficines Barcelona, Madrid i Tarragona. Fonamenta la seva missió en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat. La seva llarga tradició de servei li ha convertit en un despatx d’advocats de referència de múltiples associacions empresarials, reconegut per les principals guies internacionals com *Best *Lawyers, *Chambers *and *Partners i IFLR1000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.