Dia de la internet segura amb Dracma

Notícies d'empresa

El dia d’internet segura se celebra tots els anys el segon dia de la segona setmana de febrer amb l’objectiu de proporcionar un Internet millor i més segur, on cada usuari pugui utilitzar Internet de manera responsable i sense que es filtrin les seves dades.

Enguany marca la 19a edició del Dia d’Internet Segura o safe internet day amb accions que es duran a terme a tot el món. Des dels ciberatacs, el ciberassetjament, fins a les xarxes socials i la identitat digital, cada any el Dia d’Internet Segura té com a objectiu crear consciència sobre els problemes emergents online i les preocupacions actuals.

Ens ajuda a recordar que la seguretat en Internet és una cosa que exigeix una vigilància constant. També ens recorda que en Internet poden passar moltes coses dolentes si no prenem les precaucions adequades.

Treballant junts per un Internet millor

Els hackers són cada vegada més intel·ligents, però la protecció bàsica està disponible per a tots, i les accions simples poden marcar una gran diferència a curt i llarg termini.

Si encara no ha pres mesures, la Corredoria d’Assegurances Dracma et dóna uns consells:

  • Configura millors contrasenyes i autenticació multifactor.
  • Realitza còpies de seguretat de totes les dades confidencials, arxius importants i projectes crítics en intervals regulars.
  • Aprofita el programari antivirus i mantingua-ho actualitzat amb les últimes actualitzacions.
  • Uilitza una xarxa Wi-Fi segura, encriptada i oculta.
  • Mantingues el teu sistema operatiu i aplicacions de programari actualitzat.
  • Evita obrir correus electrònics i arxius adjunts d’aparença sospitosa.
  • Contractar una assegurança especialitzada en ciberriscos.

Conclusió

Una millor Internet comença amb la teva seguretat. Per a obtenir més informació sobre com pot mantenir-se segur online, contacta amb Dracma i deixa’t assessorar pels seus professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *