Diada de l’Enginyeria 2022: Hidrògen Verd

Notícies d'empresa

La Diada de l’Enginyeria 2022 tindrà lloc el divendres 21 d’octubre a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

El tema escollit per aquesta edició és l’HIDROGEN VERD, un dels possibles principals aliats per reduir emissions i descarbonitzar certs sectors com per exemple la indústria química o altres sectors industrials que consumeixen més electricitat (com l’acer o el cement), i mitjans de transport com l’aviació o el transport marítim.

Per conèixer els pros i contres d’aquest combustible i l’estratègia actual tant mundial com de país, participaran a la Diada el Prof. Dr. Joan Ramon Morante, Director de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), i el Sr. Albert Ballbé, Coordinador de projectes de la Direcció General d’Indústria – ACCIÓ i coordinador de l’estratègia d’impuls de l’hidrogen verd a Catalunya.

Durant la Diada hi haurà lloc també per donar la benvinguda als nous membres del col·lectiu, i homenatjar els enginyers col·legiats que compleixen 25 i 50 anys de col·legiació a l’entitat.

L’acte finalitzarà amb un sopar-còctel a peu dret per a tots els assistents amenitzat amb música en directe a la terrassa del mateix edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *