Dones D’Empresa, pla d’acció 2023

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Dones D’Empresa General Tens 5 minuts?

El grup impulsor de Dones d’Empresa, prepara un calendari molt actiu per celebrar els seus 15 anys d’existència

Vilafranca del Penedès .- El grup impulsor de Dones d’Empresa, el col·lectiu de la Federació Empresarial que vetlla per eliminar els estigmes de gènere en l’àmbit professional, s’ha reunit aquesta primera setmana de gener per elaborar un pla d’acció per aquest 2023.

Des del grup impulsor es comenta que “El 2022 ha estat un gran any pel col·lectiu, s’han assolit moltes expectatives de visibilitat de la tasca que es fa des del Penedès – Garraf, hem lligat vincles amb altres patronals de Catalunya i hem tingut el suport constant del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i de l’ICD, l’Instiut Català de les Dones. Aquest 2023, coincidint amb el nostre 15è aniversari, només ens queda seguir treballant per afavorir la igualtat d’oportunitats en el marc laboral i fer visible la tasca del col·lectiu mitjançant les dones professionals que ens empoderen amb les seves experiències”.

El pla d’acció manté els actes tradicionals que ja estan consolidats en el calendari, i en proposa de nous arran de trobades i activitats on el col·lectiu femení de la FEGP es demana que hi sigui present.

Algunes dates del calendari són:

  • 21 de febrer – Fòrum Hipatia
  • 2 de març – Espai Dona
  • 7 de juny – Tens 5 minuts?
  • 13 de juliol – Trobada Dones d’Empresa “Especial 15 anys”
  • 19 setembre – AfterWork en xarxa
  • 20 d’octubre – Congrés CREA de Dones d’Empresa
  • 29 d’octubre – Tens 5 minuts?

El Grup Impulsor el formen: Anna Soler (Cal Soler), Carme Gatell (Immobilium), Elentra Trilla (Executive Coach), Eva Santos (Cosmonou), Marisa Altès (Reale Seguros), Silvia Domènech (SD Vestuari) i Vinyet Torner (Ignifugacions Garraf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *