Dracma et descobreix els passos per evitar arruïnar-se per un ciberatac

Notícies d'empresa

La corredoria d’assegurances de Vilafranca del Penedès, Dracma, té molt clar que si et preocupen les pèrdues que un ciberatac podria ocasionar-te, aquesta informació t’interessarà.

L’impacte financer per un incident informàtic o ciberatac és un ciberrisc. Qualsevol PIME pot patir un ciberatac a causa de la seva total dependència digital. I és que les amenaces que pot generar aquesta situació no són poques.

Algunes poden ser: bloqueig del negoci mitjançant xantatge, pèrdua de connexió al servidor o a Internet, fallada en el sistema informàtic, desaparició de dades confidencials i/o personals od esconfiguració de la web i modificació dels preus de l’e-commerce.

Aquestes amenaces poden facilitar la feina de qui vulgui perjudicar l’empresa, tant de dins com de fora. S’ha de tenir en compte que les conseqüències d’un ciberatac poden no només afectar-nos internament, sinó que poden afectar a la qualitat del nostre servei i per tant als nostres clients. És per això que, per tal d’evitar danys majors si es dóna un incident d’aquest tipus, la teva ciberassegurança pot marcar la diferència.

Com ajuda la ciberassegurança de DRACMA davant un incident informàtic?

→ Paga els danys propis: resposta d’incidents, recuperació de dades perdudes o bloquejades, interrupció del negoci, extorsió.

→ Paga els danys a tercers: indemnització, defensa, sancions i fiances penals per responsabilitat de la vulneració de privacitat en matèria de seguretat en la xarxa i en la gestió de contingut en webs i xarxes socials. 

En els temps que corren, la ciberassegurança no es pot considerar una despesa, sinó una inversió de futur que et pot arribar a salvar de molts mals de cap o fins i tot, et pot salvar d’arruïnar-te.

Per ajudar-te a analitzar els teus riscos i gestionar-los. Dracma té un obsequi per tu: el seu llibre “Passos per evitar arruïnar-se per un ciberatac” >> Descarrega aquí l’ebook

26.07.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *