El Celler Avgvstvs Forvm presenta el seu nou Oli Forvm Arbequina

Notícies d'empresa

La família Forvm estrena un complement d’alta qualitat: el nou Oli Forvm Arbequina, el primer oli produït per Avgvstvs Forvm pensat per convertir-se en l’ingredient imprescindible a la teva cuina. Descobreix-lo ara!

Ampolla del nou Oli Forvm Arbequina

Després de més de trenta anys de trajectòria amb els vinagres de qualitat Forvm i d’haver-los convertit en un ingredient de prestigi i referència per a xefs i esdeveniments de tot el món, presenten el complement ineludible per a tot bon vinagre: el seu nou Oli Forvm Arbequina.

Per primer cop, el celler al Penedès Avgvstvs Forvm aposten per la producció d’un oli de qualitat, pensat per ser l’acompanyant perfecte per a les aplicacions gastronòmiques infinites dels vinagres Forvm. Un producte que ens parla de tradició mediterrània, de passió per la terra del Penedès, combinats amb processos innovadors que sorprendran el teu paladar. El resultat són un gust i aroma amb molta personalitat que, de ben segur, t’obriran les portes a un univers d’opcions culinàries.

Oli per acompanyar els seus vinagres de qualitat

L’oli Forvm Arbequina és un oli d’oliva Verge Extra elaborat al cent per cent amb la varietat que li dona nom: els fruits d’oliveres Arbequina. En la seva elaboració, han aplicat un procés de conservació innovador, ja que han optat per conservar-lo durant tot l’any a baixa temperatura. D’aquesta forma, es garanteix la màxima qualitat de l’oli durant tot l’any, i a més permet gaudir del gust i aromes de l’oli acabat de premsar durant les quatre estacions de l’any.

Aquest nou membre de la família Forvm es presenta amb un color verd daurat, i un gust dens i afruitat. D’aquesta forma, quan el tastem,  ofereix un equilibri perfecte entre dolçor i picant. Forvm Arbequina ha estat desenvolupat amb l’objectiu d’explorar i potenciar totes les possibilitats que ofereix un oli gourmet a la cuina. Constitueix així el complement perfecte per als vinagres de qualitat produïts al seu celler del Vendrell, i es converteix en el nou membre ideal per completar la família Forvm. El podreu adquirir en un format únic de 500 ml.

L’oli de qualitat Forvm Arbequina serà una de les novetats estrella que presentaran a la prestigiosa Fira Alimentària de Barcelona del 4 al 7 d’abril. A l’estand d’Avgvstvs Forvm, podràs conèixer més detalls d’aquest nou producte, així com de la resta de novetats que presenten, com el nou vinagre Forvm Antigues Reserves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *