El Pòrtic obre la Fira de Novembre amb la conferència de Michel André

Comunicats de premsa

Aquest dijous dia 3 s’ha celebrat el Pòrtic de la Fira de Novembre 2022 amb la conferència de Michel André, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i director del Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques.

André ha parlat sobre la salut humana i la biodiversitat sota el títol “Combinar l’economia i conservació de la biodiversitat marina: un repte tecnològic global a l’abast de Vilanova i la Geltrú”.

El Pòrtic de la Fira és l’acte previ a la celebració de la Fira de Novembre, que enguany celebra la 31a edició. La Fira és el principal esdeveniment de promoció econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú, una cita de referència al Penedès, que en els últims anys ha incorporat un nou format per adaptar-se a les noves tendències i per posicionar-se com un model de fira on s’han redistribuït els diferents expositors per promoure gaudir i la convivència de la ciutadania, reforçant un model de ciutat que prioritza l’espai públic per a les persones.

La ponència inaugural del Pòrtic enceta les activitats prèvies a la inauguració del certamen, i és el moment en què s’exposa la vocació de la ciutat. És per això que s’ha volgut convidar Michel André, coneixedor de l’actual situació global, que pot aportar una visió de Vilanova i la Geltrú en aquest context.

L’acte ha tingut lloc a les set de la tarda al Museu del Ferrocarril, amb l’assistència de l’alcaldessa Olga Arnau, de la regidora d’Empresa Conxi Martínez i de la presidenta de la FEGP Neus Lloveras.

La presidenta de la Federació Empresarial en el seu discurs va remarcar la potencialitat de Vilanova i la Geltrú lligada al factor de tenir la UPC a la ciutat. També va apuntar que “qualsevol empresa que avui dia no treballi en termes de sostenibilitat, entenent-la en l’àmbit econòmic, social i mediambiental, no serà competitiva en el futur.”

L’acte va aplegar representants institucionals, empresaris i empresàries del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *