El punto de vista del cuerpo t’explica la importància de la pausa

Notícies d'empresa

Tere Puig, de “El punto de vista del cuerpo” ens explica els beneficis del moviment conscient per l’estrés.

“Sabies que amb 10 minuts de moviment suau i conscient aconsegueixes vitalitat de més qualitat que la que et dona un cafè?

El cafè ens estimula, no hi ha dubte. I ho fa augmentant el nivell de cortisol, l’hormona de l’estrès. Per això diem que és pa per avui i fam per demà. Que si cal… cal.

Però a través del moviment lent, plaent i conscient ens oxigenem, segreguem serotonina a l’estimular els òrgans interns i regulem l’activitat del nervi vag. En resum, mobilitzem i accedim a l’energia disponible en els nostres teixits i augmentem la sensació de confort i benestar. Ja estem llestos per una bona carrera de fons!

Des de El punto de vista del cuerpo et fem una proposta perquè la solució extrema de generar més estrès per tenir més vitalitat sigui només puntual.

Què et sembla si ens trobem cada dia a les 11h, 10 minuts, per Zoom?
Treballarem moviments conscients i respiració perquè allà on siguis, puguis afluixar tota la tensió acumulada i sentir com t’omples de vitalitat i claredat mental per continuar el dia. Sense entreterniments i amb la fita clara que cada dia et sentis més en forma mental, anímica i físicament.

I saps quant? Menys del que et costa el cafè de cada dia. Per 20 € al mes gaudiràs d’aquestes sessions diaries en directe i de 8 rutines gravades per quan et vingui de gust relaxar-te a l’acabar el dia.

És moment de fer les coses diferents. T’imagines com pots afavorir el benestar personal i dels teus equips amb només 10 minuts?”

Teniu tota la informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *