Elena Trilla participa a l’Espai Demo de les Fires de Maig

Notícies d'empresa

Avui l’Elena Trilla participarà a l’Espai Demo a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès, sota la ponència “Tenir èxit professional. Com aconseguir-ho?”. Ho farà de 10h45 a 12h45 a l’Espai Demo de les Fires de Maig, al pavelló firal de Vilafranca del Penedès.

Elena Trilla és experta en lideratge i gestió del canvi i habilitats directives. Experta en PNL (Programació neurolingüística i coach professional.

Els principals punts de la seva ponència

  1. Només veiem la punta del iceberg. Per aconseguir èxit hem d’entrenar la part de l’iceberg que no veiem a priori.
  2. Quines són les habilitats del futur. El World Econòmic Forum ja ha anunciat les habilitats que necessitarem a nivell professional a l’any 2025. Preparem-nos i entrenem-nos per afrontar els reptes del futur.
  3. Som éssers emocionals que tenim la capacitat de pensar. Conèixer el funcionament del nostre cervell i entendre les nostres reaccions ens permet evolucionar, així com adquirir pautes per tal de poder respondre de manera adequada davant les dificultats professionals.
  4. El poder de les creences per aconseguir els nostres objectius. Prendre consciència del paper que juguen les nostres creences alhora d’aconseguir el que ens proposem i adquirir pautes per integrar les creences necessàries que ens impulsen i ens ajuden a assolir el que volem.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *