Els membres de la Junta directiva de la FEGP coneixen de primera mà el projecte Vallcarca

Comunicats de premsa

Sitges, 27 de febrer de 2023.- La Junta directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès es va reunir per primera vegada aquest 2023 a les instal·lacions de l’Hotel Dolce a Sitges. La reunió va comptar amb la presència de Jordi Artigas, arquitecte i fundador d’OUA, qui va presentar als membres de la Junta el projecte urbanístic a Sitges de l’antiga cimentera de Vallcarca. El projecte vol convertir l’entorn de la fàbrica de ciment de Vallcarca (actualment en desús) en una ciutat tecnològica de primer ordre en l’àmbit internacional.

Durant la reunió s’han tractat els temes d’actualitat dins la Federació Empresarial, així com s’ha fet esment de les reunions de mobilitat que s’han dut a terme amb la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, ha parlat també sobre els eixos d’actuació que l’associació adoptarà durant el transcurs del pla estratègic 2023: la FEGP com a lobby empresarial, potenciació del finançament per crèixer i millorar en massa social i l’enfocament en les activitats de networking.

A més es va presentar la Nit de l’Empresa 2023, que enguany se celebrarà el 27 d’abril a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. La convocatòria per presentar candidatures als Premis FEGP 2023, que s’atorgaran aquella mateixa nit, estan obertes fins al 16 de març. Els socis i sòcies de la Federació Empresarial poden presentar la seva candidatura (o presentar alguna altra empresa si ho troben convenient) omplint els formularis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *