Entrem amplia el seu projecte “Oli, energia i inclusió”

Notícies d'empresa

Entrem Grup Cooperatiu d’inserció laboral amplia el projecte de Responsabilitat Social Corporativa “Oli, energia i inclusió” de reciclatge d’oli vegetal. El projecte, que té com a lema “Que no et rellisqui, recicla l’oli”, convida a participar-hi a empreses socialment compromeses.

Aquest projecte és l’extensió del projecte oli claki que ja fa anys funciona a les escoles de la Vegueria Penedès i que pretén ampliar-se a les empreses. En aquest moment presenten un programa adreçat a organitzacions socialment compromeses amb el medi ambient i amb la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat social per raó de salut mental, discapacitat o risc d’exclusió.

Els tres pilars del projecte són:

  • Medi ambient: Recuperar l’oli vegetal d’ús domèstic per convertir-lo en bio dièsel, reducció de les emissions de CO2 i la contaminació de l’aigua.
  • Conscienciació de la ciutadania (persones treballadores a les organitzacions)
  • Compromís social amb el planeta i generant ocupació a persones vulnerables socialment.

Qualsevol empresa o entitat que vulgui col·laborar posant a l’abast les seves treballadores aquesta acció de Responsabilitat Social Empresarial o vulgui més informació, pot posar-se en contacte a través de residus@entrem.cop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *